Konserttips!

image94

Den där bilden blev ju tyvärr lite sne, så ni får offra nacken för att läsa. Eller så säger jag det här. Ica Cube aka Ice Cube kommer till Stockholm i Juli och det är ju självklart kul. Men det roliga med bilden är att det är en bild på Tracy Morgan (Saturday night live, 30 rocks osv) istället för Ice Cube. Är det ödet kanske? 21:a juli är datumet att komma ihåg iaf.

Den 13:e juni kommer The Boss aka Rick Ross till Berns. Han lirar ihop med Ken och Saigon. Det återstår att se om han dyker upp, men enligt Kens blogg ska Rick stå på scen på Berns i juni. Ska bli väldigt kul att se om det blir av hehe.

Den 16:e maj kommer en av dom bästa soulsångarna till Berns. Mr Bilal är på ingång. En av få konserter jag faktiskt är beredd att betala för att se på Berns. Hoppas ljudet inte sviker denna kvällen. Kan bli en av årets bästa konserter. Jag hoppas verkligen det.

Det blir en bra med konserter i vår/sommar. Riktigt kul. Var ett tag sedan jag va på en bra konsert, men nu finns det verkligen potential. Najs najs!

Lite bloggandet i helgen

Det är helg och därmed inget bloggandet. Helgen har varit den lugnaste och skönaste på länge. Var ute på fjäderholmarna på invigningsdagen och åt en god lunch och solade och hade det trevligt med min partner.
Hann även med att grilla, årets första utomhusgrillning. Kollade på Funny Games, som visade sig vara en ganska bra och sjuk film. I söndags bakade jag scones och åt soppa. Det blev min tredje helg i rad som spenderades till stor del ihop med Tony Berger, underbart!
Nu är det en ny vecka och jag har fullt upp med att skriva examensarbetet. Det börjar lida mot sitt slut nu. Vilket jag har sagt i två veckor nu hehe. Men det är ju faktiskt vädrets fel att jag går ut och solar istället för att skriva, det är inte mitt fel.
I fredags köpte jag ett par skor oxå, det höll jag nästan på att glömma. Och ett nytt bälte med fruitcake färger. Uh la la!
image90

image91

Det går bra nu

image89
Tredje raka segern för MFF!
Andra plats i tabellen!
Malmö är på gång nu. Inte förlorat en match än så länge denna säsong. Det är bra! Det kändes okej i början med 1-1 mot både göteborg och djurgårn. Men 0-0 mot Trelleborg var inte särskilt kul resultat. Nu känns det som grabbarna börjar komma igång på riktigt. Ola Toivonen gjorde två mål igår, ja ett på straff, men det andra var riktigt snyggt. Det är visserligen en del poäng upp till kalmar, men allt kan hända. Bollen är rund, som min gode vän Zlatan brukar säga.

Nöjesnytt!

* Ikväll spelar B-Line skivor på O-baren. Det betyder bra musik, dans och god öl. Ett bra ställe att hamna på om Vassa Eggen (där DJ Viet-naam lirar) inte är kul.

* Magnus Tingsek och hans sexmannaband spelar på Debaser Medis, Medborgarplatsen 8, torsdag 24 april, kl 20.30, 165 kr, 18 år. T-bana: Medborgarplatsen. Förband: Sidechild. Här är en liten intervju med honom gjord av Calle.

* DN har gjort en kort intervju med LoopTroop Rockers, finns att läsa här. Om du klickar vidare sen så finns det även en recension på plattan Good Things.

Det var lite smått och gott över vad man kan hitta på idag, i soliga Stockholm. Bra uppladdning inför helgens oväder.

President flygplan 1

image87
Senaste skoinköpen är två par air force 1. Ett par cleana med lite rött på, perfekta till min yo yo LOVE new york tischa som jag ska ha hela sommarn. Och ett par som är influerade eller typ en hyllning till en annan skomodell, självklart gjord av nike, som heter air safari. Dom har tagit den skons detaljer och lagt på af1:an. När jag såg bilderna på skon på nätet för ett tag sedan tyckte jag det såg ut som skräp, det gör jag iofs nu oxå (på min bild iaf). Men så när den dök upp och man fick hålla i den så blev jag lite kär.
Jag hade tänkt leta upp mina air safari och tagit en bild fredvid af1:an men jag pallar inte att leta i kartongerna. Så jag googlade fram en bild istället så får ni se hur den ser ut. Jag lovar att lägga upp en bonusbild på hela air safari serien istället. När jag orkar möblera om bland kartongerna. Då ska jag ta en ny bild på samlingen, det är lite drygt ett år sen sist. Kul att se om det blivit någon skillnad. Den bilden hittar ni på MrWhite.
image88

Delikat middag

image86
David, Tony och Filip lagade ihop en middag.
David, Tony, Filip och Fredrik åt utav den.
Middagen var delikat. Små delikatessköttbullar. Perfekt kokta potatishalvor.  Brunsås i mängder. Exotiska grönsaker, samt lingonsylt för den som ville. En av oss valde att förstöra sin rätt genom att även ha ketchup. Men han såg ut att njuta av det ändå, så det gjorde inget. Det förstörde ändå inte matlusten för oss. Det enda som gjorde det var mina vaselininsmorda ögon. Tony tyckte det var lite ofräsht tydligen.
Jag hade velat göra potatismos istället, men blev nedröstad. Så typiskt att man ska va i minioritet ibland.

Kvarnen i Vallentuna har brunnit ned. Helt sjukt! Jag vet inte hur jag ska smälta denna (gamla) nyhet. Som sagt, helt sjuk. Det finaste Vallentuna hade att erbjuda är nu borta....

Ögonsmärta

image84

Jag har haft lite strul med ögonlockarna i några dagar nu. Det svider som satan på ögonlocken, under ögonen och runt omkring. Jag tänkte att det kan va solen, men jag har ju haft solbrillor på mig. Plus att jag har inte solat så mycket. Nån timma kanske jag suttit och stekt, that´s it. De senaste nätterna har jag vaknat av att ögona har varit kletiga och irriterade. Jag har smörjt in dom med vaselin, handlotion, tandkräm... you name it. Det bästa jag hittat nu är en slags eksemsalva. Den la jag på imorse när jag vaknade. Så fort jag lagt på salvan så läste jag på baksidan av tuben och läste texten; "Obs! Får en användas i sår eller runt ögonen."
Svinbra, nu är jag snart blind antar jag. Fyfan för ögon. Om man kunde skippa dom, så slapp man ju såna här besvär.

Cravings!

image83

Niiice med en 24k Mac Powerbook. Nån som har några lax över och vill köpa den åt mig? Skulle matcha mina guldfärgade Nike Vandals. Det skulle va frääääsht.
Jag undrar om strömsladden är guldfärgad, annars ser det ju skitfult ut när man ska koppla in den... Ungefär som att min svarta iPod har vita hörlurar med vit sladd... så fatttiiigt

LoopTroop Rockers - Good things

image81
Idag släpper Promoe, Supreme och Embee sin fjärde skiva som grupp. Fjärde skivan på tio år. Promoe har hunnit med tre egna däremellan och Embee ett eget soloalbum, som det är sannerligen en hårt arbetande grupp. Skivan heter Good things och den låter inte som de gjort tidigare. Ett mycket mer elektroniskt sound om du frågar mig.
Det är inte så mycket "long arm of the law"-vibbar, om det var nån som saknade det. Det försvann iofs efter första skivan. Nu är dom mogna och gör låtar om familjen först.
image80
Detta firade dom med att komma förbi SNS igår och riva av några låtar och ge bort goodies till vissa. Det är rätt coolt att de är lika bra live i en liten butik som på Hultsfreds största scen. Det är inte många svenska rappare som har den karisman som dom ändå har. De ser ut att ha rätt kul och är avslappnade. Det är typ bara Timbuk ihop med Chords som har samma grej på scen som Looptroop. Imorse stack de vidare till tv4 och spelade på Nyhetsmorgon och ikväll är det releasefeset på Pluto i Västerås. Men de är snart tillbaka i stan. De lirar nämligen på Allhuset nu på lördag (26/4). Go see it!

PS. Embee hade på sig ett par Nike air safari Tech Pack 2. Niiiice!

Foxy Brown är tillbaka



Foxy Brown, eller Inga Fung Marchand som hon egentligen heter är fri nu. Jag hade totalt glömt bort att hon satt in. Jag minns iofs att jag läst nån gång att hon ville bli släppt för tiden i fängelset hade påverkat henne hörsel som är på väg att försvinna. Gud vad skönt att hon är ute igen. 2 månader i förväg kom hon ut. Weee! Vet ni vad hon satt inne för?
Hon misshandlade två manikyrister som tydligen hade gjort ett dåligt jobb och Foxy vägrade betala hehe. Det gav henne 1 år på Rikers Island.
Innan det blev hon anmäld för misshandel, men det blev typ inget. Då slog hon sin granne med sin BlackBerry.
Det är verkligen hårt liv dom lever dom där rapstjärnorna.

Saturday bloody saturday

Jag har kollat hur antalet besökare ändras under veckodagarna och kommit fram till att vardagar har flest unika besökare tack vare att en del av er går in på bloggen på olika datorer. Lördagar har väldigt få besökare och det hoppas jag är för att våren äntligen är här och nu har ni inte tid att surfa. Bra! Men på söndagar kan det ibland komma ett riktigt uppsving. Ibland kickar det in dubbelt så många unika som på t.ex. en onsdag. Är det kvällsbesökare kanske? Jag ska nog skaffa samma pryl mrwhite har så man kan se var folk kommer ifrån och vad dom söker på. Det är kul att se.

Lyssna på rösten


En 13 åring från England som blivit mobbad i flera år ställer upp i Talangjakten i England och visar att han är rätt talangfull. Man ser verkligen på honom att han är osäker i början men juryn får honom att smälta lite. Sjukt bra iaf. Ta en titt och blir rörda ni med. Jag fick gåshud. Klyschig story, men ack så vackert.

Gullmarsplan reppar



Den här låten lyssnade vi på i fredags. Den är inte bra, men den är rolig. Kul att dom gjort en video till den oxå. Inte särskilt ny video, men det här är definitivt ingen artist man stöter på dagligen så det gör inget att det är gammalt. Lyssna, se och njut. Rytmen av natten med La Vida Locash bästa rappare Alexis.
Konstigt att den här låten uppskattades av en vän till mig som inte är särskilt förtjust i svensk rap och inte heller elektonisk musik. Eller jo, nog smyglyssnar han på både svensk rap och svenska husmaffian...

Basketsäsongen e on

image79
Idag lirade jag och Fibban lite basket. Riktigt skönt att man kan göra det igen. Det var ett tag sedan man höll i den där bollen på en basketplan. Vi försökte för ett par veckor sedan, men då var planen upptagen så vi fick gå hem med svansen mellan bena. Idag blev det av och det gick bra. Jag hade kvar siktet och bågen, men tempot och konditionen vet jag inte riktigt var den tagit vägen. Den kommer väl lagom till vintern skulle jag tro. Nu gäller det bara att samla ihop lite folk lite oftare och lira. Förra året kom vi igång rätt sent, men i år ska det liras mer. Kanske kan få ihop ett bra lag och lira lite street mot kidsen på Åsögymnasium. And1 brukar ju ha sin tävlingen där, så varför inte? Jag har ju bra record. Sämsta placeringen i en streetturnering är andra plats. Iofs har jag bara varit med i en, men ändå. Grymt ju!

Veckan med "årets första"-händelser

Den här veckan bjöd på många roliga upplevelser. Våren är här nu så många aktiviteter som hör våren till har hunnits med. Här är ett urplock av veckans händelser.
image73
Årets första tur med mina jordan 1:or. Jag kan iofs inte svära på att jag inte har haft dom tidigare i år, men jag tror inte det. Det var nog den svart/röd/vita jag hade då. Jordan 1:or alltså.

image75
Årets första uteserveringsöl med Tååbbeh, Fibban och Pure P. Snaps och Carlsbergs öl. Äntligen. Nu behöver jag inte gå mer än 400 meter för att få en uteserveringsöl.

image76
Årets första grabbmiddag hos mig där båda Rune å Robbie var med. Det är inte ofta, men den här veckan hände det. Rune på fint besök från Eskilstuna. Alltid lika trevligt att ha grabben på besök. Fibban gjorde hamburgare åt oss. Smookin´ som det stod på en svart Ferrari jag såg igår.

image77
Årets och kanske årtiondets första besök på Gröna Lund. Otroligt länge sen jag var där och åkte något. Tååbbehs pappa hyrde hela  grönan och oss så vi kunde roa oss kungligt. Inte helt bra att gå dit och åk uppskjutet med bakismage, men det gick ändå. Var väldigt kul. Blir nog ett till besök i år, med och utan konserter. Ska testa Fritt Fall då. Det kändes inte bra med tanke på att den lilla pizzaslicen jag fick i mig under dagen var på väg upp efter att vi åkt Flygande Mattan och den är ju rätt light ändå. Nästa gång som sagt...

image78
Årets och livets första lunch ihop med Gollna och Tååbbeh. Vi tre har aldrig avnjutit en lunch ihop förut. Fråga mig inte varför. Det gick hur bra som helst och jag hoppas vi får göra om det snart igen. Lunchen åt vi på Gröna Lund.

Ny lokal!

image70
Tydligen tyckte de bakom LaMode att det var dags för ett LaMode XL. Ny lokal(er) och fler DJs. Det är väl bara att tacka och ta emot. Jag ska köpa en biljett, gör det du med.

La Mode XL presenterar David Guetta & The Swedish House
Mafia + Lazee (Live)


9 artister, 3 dansgolv, 6 timmar ? och 1 800 svettiga, dansande lyckor!

Vi är evinnerligt stolta över att få presentera den största och mest påkostade feste vi någonsin gjort. Den 8 maj kommer den franska världsartisten David Guetta tillsammans med hela Swedish House Mafia att få Operaterrassen och Café Opera att gunga. Länge.

Fransosen David Guetta, hela gänget i Swedish House Mafia samlat för första gången på länge, livespelning med skånska househiphopparen Lazee och partyflowiga dj-duon Mikey Mic och Michel Rocwell. Samt technoprinsessorna Ida Engberg och La Fleur. Vår ambition är att stilla Stockholms dansbegär ett bra tag framöver.

Tillsammans tar vi varenda dansvänlig liten vrå i anrika Operahuset i besittning. Och kristallkronorna i takvalven lär få surras fast med gaffatejp när David Guetta går lös med sina fenomenala houseklassiker tillika visselorgier. Ni minns väl The World Is Mine och Love Don´t Let Me Go? Och nu är David Guetta aktuell med senaste siffran i F*** Me I´m Famous-serien som dyker upp på Ministry of Sound.

Fördelat på tre dansgolv, utomhus som inomhus, ges en kapacitet på hisnande 1 800 besökare. Och som vanligt när La Mode står bakom festen snålas det inte med vare sig ljud eller ljus.

? Det här har vi drömt om att få göra sen vi började med La Mode, säger Jens Segrén från LocoMotives som tillsammans med Swedish House Mafia arrangerar festen.

FÖRKÖP
Biljetter finns till försäljning FROM FREDAG 18 APRIL KL 15:00 på Street i Sturegallerian och på Fade Records. Förköp rekommenderas.

La Mode XL feat. David Guetta, Swedish House Mafia, och Lazee (live)
Övriga dj:er: Ida Engberg (Pickadoll), La Fleur (Housewives), Mikey Mic och Michel Rocwell.
8 maj 22:00-04:00
Operahuset, ingång Café Opera
20 år, 290 kr (förköp: 260 kr)

Juvelen - 1

image69

Idag släpps äntligen Juvelens debutplatta 1. Det har bubblat kring mannen sen förra våren, men nu kommer alltså albumet. Jag och Klas trodde att han skulle slå förra sommarn i och med hiten Hanna, men han väntade till denna sommar. Sommarn 2008 är Juvelens sommar. 9:e maj lirar han på debaser medis. Gäller att lyssna in sig på plattan till dess.
Lyssna på hans MySpace om ni tvivlar på att det är ett givet köp. Juvelen @ MySpace

Så 90!

Familjepizzan!
image68

Så otroligt 90. Jag minns inte att jag nånsin ätit en sådan. Familjen Bomquist i Vallentuna åt alltid det, så jag fick en slice nån gång. Ska vi dra ihop ett gäng i helgen och dela på en?

På tal om konserter

Backstreet boys spelade i Stockholm igår. Var det någon som tänkte på det? Eller ens märkte av att denna storgrupp var i stan?

Ännu mer konserter

Missy Elliott kommer till Stockholm i början på juni. Den 6:e tror jag det är. Hells Kitchen är platsen för tillsällningen. Kasst ställe om det ska va en "konsert", nu blir det väl snarare nån slags fest med showcase. Antar att det blev där tack vare Timbos fest där. Även P Diddy hade väl sin fest där?

Samma dag, 65 mil bort spelar Wu-Tang Clan. KB i Malmö får besök av New York-rapparna. Det vore kul att se dom, om det är garanterat att samtliga rappare i gruppen kommer. På sistone har det ju varit snack om bråk inom gruppen osv, så det känns som de artisterna som lyckats bra solo skippar detta och istället tar dom in hang-arounds. Men man vet aldrig. Kan helt klart vara värt och se det ändå. Bara Ghostface och Raekwon kommer så är jag nöjd. Biljetterna släpps den 16:e april, passa då även på att köp en biljett till Jay-Z i Globen. Dom biljettern går från 300-475:-. Riktigt billigt ju.

Fest med Tarek

Stockholms gladaste butiksägare har fest igen. Billig burköl utlovas. Kan inte bli annat än en hit!
Se till att OSA fort, det är inte så många platser kvar och stället är inte så stort.
image67

Sneaker update!

image66
Det var ett tag sedan jag skrev om skor här på bloggen. Dels för att jag inte köper skor särskilt ofta nu, och dels för det kommer så lite snygga skor. Men jag så såg jag dessa för nån dag sen och tänkte, "nämen, dom här vill jag nog ha". Det är en tysk musikproducent/artist vid namn Brainpower som har fått äran att desgina två par skor åt Nike. De på bilden, air max1 (black alligator) och ett par röda air max 90. Dom är inte mycket att ha dock. Var dessa släpps vet jag inte än, men att de kommer till Patta i Amsterdam är kanske inte så långsökt med tanke på att de har lagt ut bilden. Kanske att vår sneakerleverantör på Södermalm får in några skor? Vem vet...

läs mer om skorna och se fler bilder här

Ett litet tips för er i Stockholm

Åk med buss 443 från Slussen och gå av vid Cylindervägen (Nacka Strand). Där ser ni skyltar till en fotoutställning på Factory med David LaChapelle.
Besök den!
image62

Det finns info om utställningen och lite bilder och gojs på www.davidlachapelle.se. Riktigt bra utställning om man gillar foton som är något kontroversiella och väldigt färggranna, men även om man bara gillar snygga foton.

image63

Har du för mycket pengar i plånboken så kan du köpa en del av det du ser där ute, men det kostar bra mycket mer än en poster på Exlibris, tyvärr.
När utsällningen invigdes var det så klart fest och på festen kommer självaste fransmannen David. Det roliga i det hela är att festen arrangerades av Sven von Essen. Minns ni honom? Den sk. festfixarn som var med och skojjade i dokusåpan Baren, som var aktuell för typ 10 år sen. Kul att han håller igång fortfarande hehe.

Bajens första derby

image61

Idag spelade Hammarby mot AIK på Råsunda. Ett sk. Stockholms derby. Det innebär att hammarbyfansen samlas i fatbursparken, dricker öl, sjunger ramsor och kissar på parken. Mmmm.. nu känner man verkligen att det är vår.
Idag var det tyvärr inte så många som samlades, men bara solen tittar fram och ger oss några fler grader så ska det nog bli ordning på den saken också.
Matchen slutade för övrigt oavgjort, 1-1.

Kosta vad det kosta vill!

image60
Jigga man kommer till Sverige!
19:e Juni kommer Jay-Z till Globen!
Första konserten nånsin i Sverige för Hova!
16:e april släpps biljetter till Shawn Carters konsert!
Köp en då, det kommer nog bli årets konsert!

Peppa er med att kolla på denna intervju/livespelning med Jay-Z och Mary J Blige. Jay berättar något väldigt kul som R Kelly gjorde när de två var på turné ihop hehe.


Avlägset?

image59

Den där bilden tog jag den 16:e februari i år. Då trodde jag att våren var på ingång. Det känns lite avlägset just nu. Snudd på märkligt. Lika märkligt att MTV spelar Steps - Tradgedy just nu.
Hur som helst. Varje år när första snön kommer är vi inte sena med att påpeka hur kassa SL är när deras tåg/bussar blir sena och inställda. Man tycker dom borde minnas vintern innan osv, och inte bli så förvånade över kylan. Precis så funkar vi när solen kommer. När första solen kommer så tar man fram vårjackan och blir jätte förvånad över att det är snö i April. Vilket det varit de senaste 24 åren om jag inte minns helt fel. Vill ni ha sol så får ni ta och vänta till juni, har ni tur så blir det en solglimt i maj, men mitt stalltips är juli.

5 saker man säger när det är dåligt väder

-Idag vill man va hemma, ligga i soffan och se på film hela dagen.
-Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!
-Gud va skönt att man jobbar idag, så man slipper missa solen.
-Fan va jag vill flytta ifrån Sverige, vädret här är så jävla dåligt.
-Ska vi ta en öl på snaps uteservering?

Ny adam tensta video eller en calireklam?



När jag ser videon så tänker jag på den förra videon och om den skrev jag;
"Kul att musikvideon känns som en reklamfilm för Cali. Tror man hinner med att se kläder och skor från; Alife, JB Classics, Cali denim, Crooks n Castles, 10 deep, Married to the mob.. listan kan göras lång."
I denna video ser man även en del Miskha och stüssy va? Aja, det är ju skitsamma vad han har på sig egentligen. I USA har de flesta rapparna alltid haft flashiga kläder och smycken på sig, men de har hållt sig till kläder med lite mindre loggor. Det är lite kul nu att flera av de stora ändrat stil helt, Lil Wayne har i flera nya videos tagit av sig alla smycken, och märkeskläder. Young Jeezy kör med vitt linne eller helsvart T-shirt.
Låten är för övrigt najs, det var den eller 80´s baby jag tyckte skulle bli nästa singel. Den är proddad av Leslie från Malmö, som för övrigt just nu är ute på vägarna och backar upp Lazee. Leslie har varit på g ett tag nere i Malmö. Han var med i olika raptävlingar där för några år sedan, men det är nu som producent som han kommit fram. Han är bara 18 bast, håll koll på grabben.

Nu kom videon



Märkligt att det tog sån tid för Usher att göra en video till låten som snurrat på radio ett bra tag nu. Den blev ju rätt fräck till slut, det är ju trots allt huvudsaken. Han liksom de flesta rapparna som är "inne" nu, flashar med cameos. Hur många känner ni igen? 10? The Boss och Kanye passar in i miljön bra hehe. Påminner inte videon om Ushers "Yeah!"? Kanske lite va?
Jag gillar såna här videos som är lite som en film. Vem brukar göra såna? Och vem brukar alla RnB-artister jämföras med? Michael Jackson!
Den här videon är visserlige ingenting om man jämför med MJs Thriller, eller Remember the time, eller Black n White.. jag kan hålla på länge.
Nu ska det bli kul att se hur nästa singel låter och hur mästa video blir. Kul att Usher är tillbaka, det var ett tag sen nu.

Mycket märklig kvinna

Jag skulle ta ut pengar idag och då kom jag bakom en mycket märklig kvinna. Hon stoppade in kortet , slog koden och fick ut kortet igen.  Hon svor lite högt över att inte få ut några pengar, hon provade då ett lägre belopp. Om och om igen, tills en man inte stod ut längre och halv-skrek åt henne att ta ut en minneslapp innan hon tar ut beloppet. Tro det eller ej, men hon visste inte vad det var. Sjukt störigt var detta. Skulle jag gissa så skulle jag tro att hon var från en annan del av Sverige än Stockholm. Från nån stad där man hämtar ut sin lön på ett postkontor i slutet på varje månad och har hela beloppet hemma i en låda och tar ut kontater när det ska handlas. Förslagsvis på Lidl. Och om det mot förmodan ska betalas en räkning så görs det via postgiroblanketter.

En småstadskvinna, vilsen i en storstad helt enkelt.

Allsvenskan är igång igen

Just nu lirar DIF mot MFF på stadion. Jag hade gärna varit på plats, men tiden räcker inte riktigt till alla gånger. Det är strålande sol och jag kan tänka mig att stämningen är på topp. Första halvlek var kul, men samtidigt inte bra. För malmös del. Skoog gjorde 1-0 ganska omgående, men det kändes som DIF styrde matchen för mycket, men det var inte så att dom ägde den. Nu har andra halvlek börjat och DIF kviterade rätt snabbt. Nu måste jag hoppa in i duschen, hoppas det inte blir några fler mål för DIFs del under tiden.
Kul att allsvenskan är igång igen. Det är ingen världsklass på fotbollen, men det är kul ändå. Den väcker så mycket diskussioner och man vet att när den drar igång är våren här!

Fint främmande

image58
Den 8:e maj får Stockholm besök av fransmannen David Guetta. En duktig dj, men rätt tråkig producent. Jag har hört lite set med honom och de har varit bra (han har inte spelat så mkt egna låtar). Så jag hoppas det kan bli något liknande. Det var katastrof sist Stockholm fick besök av en stor dj från Frankrika, nämligen Bob Sinclair. Han hann med att riva av sina 2 hits 3-4 ggr under första timman. Guetta har blivit rätt mainstream nu så man lär väl bli tvungen att höra Baby when the lights go out och Love is gone ett par ggr tyvärr. Jag tror i vilket fall som helst att det blir grymt. Det är planerat av gå av stapeln på Cocktail Lounge. Lite udda ställe, men samtidigt kul. Så slipper man trängas nere i Berns källare, eller få ointimstämning på sture eller cafét. Blir nog awesome som sagt. Men när dessa namn kommer så känner man av att grodans källare saknas, hoppas det kan komma igång en grym klubb där snart.

http://www.myspace.com/davidguetta

blogg.se har flyttat

Bloggen har varit nere i några dar så tyvärr kom det inga uppdateringar från Portugal. Nu är jag hemma igen. Riktigt skön resa, men det känns skönt att komma hem igen. Har fått en nytändning känner jag. Jag har massa idéer och projekt på g nu, ska bli kul att få ngt i rullning. Jag slänger upp lite bilder från resa så får ni se hur det kan se ut i en annan del av världen.

image52
Lunch

image53
Strand

image54
Samples

image55
Dött nattliv

image56
Växter

image57
Minibar

Skäggmaestro

image50

Jag tycker det är snyggt med ett "rätt" skägg. Här ser ni ett riktigt snyggt skägg på DJ Drama. Det är tätt, bra längd på det och rätt stort på kinderna. Det är extra najs att han har samma längd på håret på skallen som på skägget. Det passar även bra ihop med mustachen. Jag skulle dock vilja att han plockar bort lite på halsen, men det är inte livsviktigt. Talib Kweli hade riktigt bra skägg i sin video till låten Get By, men han missar musctachen tyvärr. Nä tacka vett ja Drama, alla rappares favorit dig och mannen med mitt favorit skägg.

RSS 2.0