Maskinen!



Vinterns bästa klubbhit har äntligen fått en video! Vet ni vilka som döljer säg bakom maskerna i videon?
Tror ni denna komma spelas flitigt på alla hipsterklubbar runt om i Sverige..? Jag tror det. Frågan är om dom kommer med något mer. Jag tycker att om man ska göra såna här sidoprojekt som dessa herrar gör, så räcker det med en singel, alternativt en EP. Blir det ett helt album blir det lite för mycket Dr Bombay över det hela. Bättre att bli ihågkomna med en fet hit istället för ett halvkasst album. Vi får se hur det går för dom. Jag hoppas dom drar igång sina "vanliga" karriärer snart.

Tillbaka i Stockholm!

image23

Nu är jag tillbaka i världens bästa stad. Har hunnit med att besök alvik också! Jag är fett berest i stan jao! Vad har hänt när jag varit borta? Jag vill träffa alla i helgen och veta vad ni gjort medan jag varit borta.
Själv har jag gjort Malmö under några hektiska dagar. Hann med Dieselfest med Viktor, Ellen Alien på Inkonst, Idolförfest i Anna och Ellens "lilla" lägenhet, myskväll och Kmike och Ullis, goda middagar hos Anna och Johannes, middag med Mick och en massa Guitar Hero. En grym helg med andra ord.
image22

I´m back baby! Imorgon kör vi igång med mitt-i-veckan-utgångarna igen! Det var ett tags sen nu. Lär bli grymt, så det vore dumt om du missade det! Det är bara att bita i det sura äpplet och ta sig till Neu, trots att lokalerna där är mörka och något tråkiga.. med alkohol i kroppen blir till och med en finlandsfärja kul, så då ska man väl kunna ha kul även på Neu.

Semester!

Den där David är på semester just nu. Han återkommer senare med en kort redogörelse för vad som hänt den senaste tiden. På återskrivande!

Ny video med Adam Tensta!



Fiiiire!
Kul att musikvideon känns som en reklamfilm för Cali. Tror man hinner med att se kläder och skor från; Alife, JB Classics, Cali denim, Crooks n Castles, 10 deep, Married to the mob.. listan kan göras lång.
Grym låt hur som helst. Fattar iofs inte prylen med att gitarrduden ska köra med bar överkropp.. är det coolt? Tog Adam alla häftiga kläderna och lät honom gå tomhänt? Eller får man inte ha streetwearkläder om man lirar elgitarr? Många frågor som man kanske aldrig får svar på.

På lördag är det dags igen!


image21
Dags att dansa på Stockholms roligaste nattklubb. RSB har verkligen lyckats med deras kvällar på Reisen. Synd att detta ska bli deras senaste. Jag hann med kväll när de körde i våras på Reisen och även några gånger på Trädgårn och F12 i somras. Grymt att de spelar gammalt, nytt, egna remixar och andras remixar.. och inte bara "new shiiit" hela tiden. Hoppas de kommer tillbaka igen.

RSS 2.0