NEW JUVELEN!

  http://www.myspace.com/sumoandbangana
En ny låt med Sumo feat Juvelen. Äntligen! Juvelen måste rycka upp sig nu och se till att få ut en till singel som klubbarna kan börja hypea honom. Sen följa upp det med ett grymt album och bli nominerad till lite grammisar. Vinna åtminstone en. Få lite backning av något större bolag och sen satsa på europa.
Mark my words, Juvelen is the shit!

Steve Angello Tonite!

Laddar inför Steve Angellos 5h set ikväll!
Verkar vara lite hype på stan så det blir nog riktigt bra. För 3 år sen var han ganska okänd för mig, nu är det den artisten som spelas mest i iPoden.
http://www.steveangello.tv/
Lyssna in er där och tänk på vad ni missar, ni som stannar hemma.
Ett tips är att hålla utkik efter Chris Lake gig som kommer dyka upp i Stockholm i september. Det blir mycket bra house i Stockholm i höst. Nu när grodan cocktail club inte finns längre så gäller det att hitta nån annan klubb att hänga på. Ska bli kul att se om Mattias nya klubb Esque är så bra som alla säger. 
Jag ska hålla er uppdaterade!

Ett möte

Jag hade precis ett väldigt märkligt möte med en trevlig man på åsögatan. Jag gick bakom en man som såg ut att var lite lagom berusad, med en öl i ena handen, en cigg i den andra och en kasse öl runt handleden. Helt plötsligt börjar han harkla sig och det låter som han ska spotta ut halva magsäcken. Riktigt så mycket blev det inte, men det var en del. Efteråt vänder han sig om och ser att jag gick ganska nära, han ber självklart om ursäkt och säger att han råkade få i sig för mycket rök och öl samtidigt.
Sen händer det mäkliga, som jag var med om tidigare. Han ska testa mina kunskaper. Jag, Tony och Micke träffade trion förut som gjorde samma sak.
Men i alla fall, han berättar först att han läst 220 poäng på högskolan och har lite vett i skallen, även om det inte ser ut som det och undrar om dagens ungdom kan något. Kul att jag går under den kategorin.
Han frågar då; "vilka vann andra världskriget?".
Vilken jävla fråga tänker jag direkt och kommer sedan på att jag nog inte har en aning. Att tyskarna vann vet jag åtminstone. Han berättar då att man kan se det som om Sovjet vann, men att det är tack vare USA som det inte "märks" eller vad man ska säga. För om tyskarna skulle vunnit hade typ hela Europa varit Nazi-land och hade Sovjet vunnit hade det varit kommunism i alla länder, men så blev det ju inte.
Jag blev lite fascinerad av det hela och ska nog läsa på om detta. Ska vi tacka USA för att vi slapp bli nazi/kommunister?

Joell Ortiz!



Njut! Årets bästa nykomling. Årets bästa anthem!

Tv-serier

Jag är som bekant rätt hooked på flera tv-serier och nu när hösten närmar sig börjar de flesta igen. Jag har varit fiffig och satt ihop en liten lista så jag vet när de kommer.
Tyvärr slutar den bästa serien snart. Sista avsnittet av Entourage sänds 2/9, sen får vi vänta till nästa vår/sommar.
Studio 60 on the sunset strip har upphåll tills vidare. Men för er som inte sett den än, finns det 22 avsnitt att dra hem.

Desperate housewives - 30/9
Office - 27/9
Prison Break - 17/9
Lost - Januari 2008.
Det har varit snack om att Lost ska börja nu i september, men det var tydligen fel. Får klara mig med tre serier i höst. Det räcker nog. Kanske ska ge an Sopranos nån gång. Folk verkar gilla serien.

Bra karma!

Idag fick jag återigen uppleva kraften av god karma. Just nu pågår det en renovering i lägenheter ovanför oss. En ny familj har flyttat in och dom ska tydligen göra om en hel del. Det jobbiga är att de sätter igång så tidigt på morgonen med arbetet. Den här veckan har ju borrat i väggarna runt 7.30 på morgonen, vilket känns lite väl tidigt.
Men så imorse när mitt huvud inte mådde som bäst, pga gårddagens öl, så var det knäpptyst. Ingen renovering idag.
Underskatta aldrig karmat!

Fest på Torsdag!

image6

Cali ska ha fest på Torsdag! Det är bara att osa till [email protected] så går du in gratis och före i kön. Det är najs. Du får dessutom bra priser på deras öl och hamburgare! Blir lätt ett besök där.
Fett att se Ison och Fille. Såg dom på Hultsfred i somras och då bjöd på dom en riktigt bra show. EPn som kom i somras är feeeeeeet! Tror att albumet som kommer i höst/vinter kommer bli deras bästa någonsin. Jag gillade deras "skiter i"-era, så för min del får de gärna gå tillbaka till den. Skippa alla välproducerade beats á la Masse och hålla sig till ett med rugged sound.
Känns inte som Cali funnits i tre år, men det var iofs ett tag sedan man gick på deras samples sale i källarn och nu är det en skobutik där. Mycket har hänt. Fimpa allt all-over och NY-hypen så håller det lätt i 3 år till!

Utgång med Trion

Klassen har åter igen börjat mötas i ett och samma klassrum och det innebär att trion har funnit varandra.
Idag efter skolan gled jag och Amri ut till Himmel och Strand och avnjöt en underbar lunch, pocherad sjötunga för min del. Värt att tilläga!
Sedan raka vägen in med firmans bil till SNS. De har fått in årets Air Max 1:or som måste plockas, frågan är bara när? Are köpte dom iaf, fucking gaylord. Jag ville ha dom, men måste ligga lågt augusti ut åtminstone.
Basket med lite 21 och pro evolution soccer 5, blev eftermiddagens tidsfördriv. Tyvärr gick det inte lika bra på pes som det gick på 21, men efter ett par rundor började jag komma in i kontrollerna. Snart så! Till detta serverades det öl och kyklingmiddag. Som grädde på moset blev det ytterliggare öl på Carmen där vi mötte upp Fredrik och Linus, de framtida journalisterna. Stället var helt fullt. Helt sjukt att det kan va fullt en tisdag när det inte ens är semestervecka. Men det är fett ändå iofs!
Mycket trevlig kväll!



Idag började skolan

Och det var ingen blygsam start. Jag rullade igång vid halv 9 imorse. Skyndade ned till tuben för att hinna till 9. Tänkte inte en sekund på att käka frukost i och med att det bara skulle vara nån slags "välkommen tillbaka"-dag, trodde jag. Istället kommer jag dit och möts av en kort presentation av höstens upplägg och sen första föreläsningn. 3 timmar affärsjuridik. Fyfan. Men nu är skolan igång, känns skönt. Första gången i mitt liv som jag sett fram emot att börja skolan. Nu ska det bara fixas praktik sen är hösten chill.

En bra sak upptäckte jag idag. Skolans nya studenter är najs. I klassen med inköpare är dom 33 elever, varav 4 killar. Och det bästa är att alla tjejerna var fräsha, sommarklädda och allt. Muy bien. Tur att vi har en kille i den klassen vi känner, så vi kan haka på på deras klassfester! Det kan bli bästa terminen i davids skolhistoria!

Solo baby

Jag kör på.
David kommer att förmedla känslor, tankar och funderingar för sina besökare och förhoppningsvis ge er något att tänka på. Det kommer bli något ut över det vanliga, det kan jag garantera!

RSS 2.0