Lazee - Drop Bombs


RIP



Idag har varit en riktig pissdag och den blev precis sämre. Jag fick nyss höra att Mr Bernie Mac har dött. Fyfan säger jag bara.

080808 #2

Idag firas vi stockholmare i Stockholm. Kuligt värre. Detta gör vi genom med ett stort fyrverkeri kommer avfyras över Strömmen under åtta minuter och åtta sekunder klockan 22.30. Wow!
Det ska även vara ett kalas på stureplan. Kul!

Steve Angello & Sebastian Ingrosso är the main act. Ovanligt...

080808 #1



Idag invigs som många av er vet OS i Peking. Idag släpper två butiker i USA skorna ovan. Guld och Silver. Vad passande va? Det blir inte det lättaste att få tag på dom tyvärr, men men. Man kan faktiskt inte ha alla skor i världen. Även om jag gärna hade lagt vantarna på de där. Nike släppte tidigare i sommar tre air max 1:or med OS-tema typ. Guld, silver och brons skor. Guldskon var okej, får väl nöja mig med den än så länge.

Blueprint 3 på g?


Fett!
Kanye ser ju ut som en gammal gubbe i det där klippet. Mitt tips är att han ska spela in en film, därav det långa skägget. Det känns som det hänger i luften, en långfilm med KanYe det vill säga.
Blueprint 3 blir farligt. Jag tycker inte Jay har gjort så mycket bra musik sen Black Album, det är dags att visa vad han går för nu. Blir skoj att höra vad han kokat ihop.

RSS 2.0