Matchning på en ny nivå

image48

Jag tar matchandet till en ny nivå. Att hålla på och matcha med keps, tröja, tee osv känns så 2007. Nu är det 2008 och det gäller att göra något nytt. Jag matchar mina skor med min omgivning. Det gäller att vara nytänkade för att hålla sig kvar i sneakervärlden. Detta är bara början. Vänta ni bara. Jag har matchat med biografer, pissoarer, charkdiskar osv. Det blir ett bra sneaker-matchnings-år i år!

Regn och mulet

Det är väl lite typiskt att det ska regna när jag besöker Braga utanför Porto för första gången. Jag som har lovat att komma hem solbränd. Jaja, det blir lättare att sitta inne och "jobba" istället. Igår kom vi fram, svintrött. Ryan Air var försenade som vanligt. Min första flygtur med Ryan Air. Jag vill säga sista, men tyvärr ska jag flyga hem med dom oxå. Russkigt dåliga flyg. Igår hann vi med lite kontorsbesök, göra stan, äta den märkligaste mackan jag någonsin ätit och se lite film. Lite öl hann vi med oxå. Ett sexpack starköl kostar 8:- på deras småbutiker de har i varenda gatuhörn.

image46
På bilden ser ni en toast fylld med skinka, ost, korv, kokt kött och nåt mer köttliknande. Sen lägger de på ett till lager ost som får smällta. Pommes på och sist men inte minst nån slags varm sås som inte smakade nånting. Det är säkert stekflott. Det smakade inte illa, men det var rätt mäktigt. Intressant smak. Matkulturen här är lite annorlunda. De enda folk äter är en liten hamburgare med stekt ägg på. Ska försöka fånga den rätten på bild.

image47

Öststatskänsla. Inte riktigt min typ av stad, men det är väldigt kul att se något annat än götgatan. Lite sol nu skulle inte sitt helt fel!

Nu börjar det bli löjligt

Men jag skriver ett inlägg till. Det är mycket dötid på kontoret idag hehe. Om ni har sett på tidpunkten på mina inlägg här, så ser ni att de flesta är skrivna på arbetstid och främst på vardagarna hehe. Jag har så kreativa helger, så då hinner jag inte med att blogga.
Tänkte bara vissa vilken air force 1 sko som världens sneakerskallar tycker är den allra finaste. Jag håller faktiskt med (till 80% kanske). En klassiker som kom ut för säkert 15 år. Hittar du den i gott skick så tveka inte att slå till. Det är en investering för livet. Purple on white! Brilliant! Jag är inget större fan av af1 high, men för just denna sko kan jag göra ett undantag.

image45

Just det!

Jag tala med några vänner i helgen och sa då att jag ska börja blogga igen om jag får betalt. Oh yes. Jag vill inte avslöja hur mkt jag får, eller på vilket sätt betalningen sker. Men I got paid, det säger jag bara!

image43

Vad har hänt sen sist?

Jag har fått en förfrågan om att berätta om vad jag gjort den senaste tiden. Jag har lite besökare på annan ort som tycker sånt är kul. Jag ska försöka få med det viktiga.

-Fest med SNS
-Wally Balls lira skivor på Nalen Bar
-Konsert på Mosebacke
-Fille + CunninLynguist lirade på Nalen
-Invigning av butiken Haberdashery
-En tripp till Östersund
-Sjuk en vecka
-Syster på besök
-Klassfest
-Invigning av nya Six feet down
-Hälsa på tullverket
-Rihanna på Hovet
-Mobilen dog
-Dagstripp till Södertälje
-Husparty på Himmel och Strand

Det är väl det jag hunnit med sen jag bloggade sist. Nu vet ni.
Sjukt att jag knappt minns vad jag gjorde de senaste tiden. Jag har hunnit med en jäkla massa besök på Louie-Louie också. Säkert 3 ggr / per vecka. När får jag rabatt där?

Lite sent nu kanske, men här är flyern jag skulle skickat till er hehe
Nu är butiken öppen iaf, så kom förbi och ta en titt nån tag.
image44

Det har gått över 20 dagar..

..sedan jag bloggade senast. Sånt som händer, jag ska inte sitter här och skriva varför jag inte bloggat osv. Jag va inte in the mood helt enkelt. Jag har sett att besöksantalet har sjunkit lite och det vill jag ju inte.

Jag har kommit fram till att när jag mår bra rent mentalt då skrivs det i bloggen, om jag mår kasst, mår bloggen kasst. Jag hade en lite svacka helt enkelt.
Igår läste jag nån säga att "om ens lägenhet är stökig är ens liv stökigt". Stämmer det? I så fall måste mitt liv varit väldig trasigt när jag bodde i Skåne. Nu är bara mitt rum stökigt inte lägenheten, så det innebär kanske att mitt liv är stökigt ibland bara, lite stökigt bara.

Jag har även funderat lite på det här med att ha en blogg, det är lite som att va med i Big Brother. Ni vet saker om mig, jag kan själv välja hur pass censurerad jag vill vara, men jag vet inte vilka som "tittar på". Spännande hihi. Jag har iofs rätt bra koll på vilka som smyger in här ibland.
Vi får hoppas jag håller humöret uppe ett tag nu, så inte den där david slutar skriva.

Vad är detta?

image41
image42

Nike air max 1 Supermarket Pack
ska dessa tydligen ingå i. Vad är detta? I vilket land finns de där supermarketarna? Varför har jag inte sett dessa tidigare? Den röda är fire, den vit/lila är ugly bugly. Borde vänt på färgerna och gjort det vita lila och det lila vitt. Och bort med det röda. Nä förresten, gör om hela skon. Mycket lila dock. Nån får gärna säga när och var de där släpps!

Mest spelade låtarna i iTunes vol.2

Usher feat Young Jeezy - Love in the club
Janet Jackson Rock wit you
Lykke Li - A little bit
Usher feat Jadakiss - Throwback
6ex5emman - Anarkimusik
Charlie Wilson feat T-pain - Supa sexxy
Jay-Z & R.Kelly - Intro (Best of both worlds)
Kanye West - Hey mama Grammy Remix
Kylie Minouge - In my arms
Looptroop Rockers - Marinate

Vad ska man säga? Många låtar ligga kvar sen sist, men Usher har tappat en låt och kom in med en ny istället. Looptroop är på väg in med en annan låt oxå. Flera av låtarna där har lika många spelningar och det finns ett gäng med bara 1 eller 2 färre spelningar som väntar på att ta sig in. Jag tror starkt på den nya låten med 6ex5emman, Näääk, Mackan och Nimo Cheebs som finns att ta hem här. Pissa på din stil heter den och det är Soul loungen som levererar den!

Akon + T-pain = Sant



New shiiiit! Det har gått en del rykten om Akon de senaste åren, till exempel att han skulle vara typ 25 bast, att han äger en diamantgruva, att han suttit i fängelse osv. Mycket är sjävlklart sant. Han är dock 35 och inte 25. Han har nog det sjukaste namnet jag sett på länge, han heter nämligen Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam. Kort och lätt att få med på körkortet. Det kommer komma en film om honom, Mekhi Phifer ska spela rollen som Akon. Klädesmärket Konvict Clothing (så klart!) är på g. Det tycks gå bra för mannen med den säregna rösten.

T-pain är något yngre. Född 1984, det tror man inte när man ser honom. Han började som rappare i gruppen Nappy Headz, men insåg fort att med tanke på hans grymma röst, så borde han nog sångare. Och titta vilken karriär han fick till. Allt började med hans cover på Akons "locked up", T-pains låt hette fyndigt nog "Fucked up". Klokt val att göra den covern, kan man ju säga nu med facit i hand.

Tacka eller inte tacka...

Idag promenerade jag och min kollega längs med drottninggatan, vi passerade ett övergångsställe och blev då förbisläppta av en bil. Jag var närmast bilen och fick efter vi passerat höra att jag skulle ha tackat bilen för att han stannade. Att det skulle va just jag, var för att jag var närmast. Jag kan inte hålla med honom. Vad är det jag ska tacka för egentligen? Att han inte körde på mig? Det är ju trots allt lag på att du som förare måste släppa över gående. Visst, det kunde vara en trevlig gest att göra, men kom igen. Så märkvärdigt är det ju trots allt inte. Ska man tacka alla som inte bryter mot någon lag så blir det ju ett evigt tackande dag in och dag ut. Nä, jag kommer inte tacka bilister som stannar vid övergångsställe.

Nästa air safari

image40

Nike Tech Pack Air Safari
Ser smutt ut, men lite väl spaceig va? Jag väntar nog hellre in retro dojjan i bra skick, fast man vet ju aldrig. Kommer i mitten på Mars iaf. Antagligen bara SNS som får in den här hemma i Svea, men lär poppa upp på bayen tidigare än så.
På tal om skor. Det är oerhört dåligt med bra skor som har släppts och verkar va på g i vår. Sommar och höst ser bra ut, men just nu ser det tråkigt ut i de flesta skobutikerna. Bra för plånboken antar jag, men dåligt för ha begäret hehe. Det löser sig nog ska jag se.

RSS 2.0