SNEAKERS!

http://cgi.ebay.com/Nike-Dunk-SB-Jordan-Air-Max-Lebron-Air-Force-1-9-5-10_W0QQitemZ250177795191QQihZ015QQcategoryZ63850QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Perfekt för dig som vill skaffa en sneakersamling, men inte pallar leta skor i evigheter. Köp alla rariteter direkt istället!

Den här veckan ska jag:

Köpa linser
Köpa skor
Fixa praktiken
Boka flygbiljetter
Köpa kräm
Inte dricka så mycket alkohol
Börja äta ordentligt
Lyssna på Kens platta
Fixa mitt teleabonnemang
Sälja mina xboxar
Leta bostad
Slänga allt skit i rummet som jag inte behöver
Sälja lite skor

Oktoberfest

Många är deppiga på hösten?
Varför?
Jo, för att det är så mörkt så här års... Jag tycker att det är dumt. Jag tror att det bästa botemedlet på det är att äta mycket pinnglass. För då känns det som det är sommar och då får man solkänslan i kroppen. Och det. Det är najs!
Imorgon ska Petter släppa sin nya skiva. Då är jag på plats och ger honom en klapp på axeln och säger; Du Petter! Den här skivan är sämre än förra. Men du. Du är najs ändå!

Reisen är bäst i höst!

image18

Sportifs nya klubb drar igång imorgon. Räkna med bra musik!

CSN gillar mig!

Dom godkände min ansökan! Weee! Nu letar jag bostad fo reeeaaall! Säg till om du har en stor, fräsh, billig lägenhet innanför tullarna. Typ 30-40 kvadrat för 2 lax i månaden. Det vore najs! Jag bjuder nästa runda på krogen, detta ska firas!
image17

Linn @ Berns - Ikväll!

image16

Sveriges souldrottning Linn lirar på Berns ikväll. Om fotbollen är värdelös så tycker jag att du ska dra i halvlek och kolla in henne. 21.30 är det sagt att börja, men man vet ju aldrig. Kommer bli mycket soul. Sweet!
 http://www.myspace.com/linnsegolson
Lyssna in henne där om du är osäker.
På mtv overdrives hemsida (som jag länkat till ett gäng gånger) kan man även se henne köra två låtar. Gå in där och klicka rätt!

New Balance x SNS

image15
Det har klagats lite på att jag inte skriver om sneakers när jag beskriver bloggen som "i huvudet på en sneakerfreak". Anledningen till det är att försöker att undvika hemsidor och skobutiker just nu. Måste hålla ned utgifterna.
Men jag kan ju ändå passa på och göra lite reklam för ett par skor som kommer 25:e oktober. Skorna ovan är gjorda av Erik och Peter på Sneakersnstuff. De släpps 252 par av varje sko. Rätt limiterad med andra ord. Så om du behöver ett par höst/vinterskor så tycker jag du ska haffa något av paren. New Balance aka The Rolls Royce of Shoes sitter aldrig fel på foten. 11.00 tror jag dom släpps, så ta med en pall och vänta utanför så du kan va på den säkra sidan!

Ken gästbloggar!

http://www.rodeomagazine.se/gastblogg.php?Blogg=27
Sverige hårdaste rappare Ken Ring har fått äran att skriva gästbloggen på Rodeos hemsida. Alltid lika kul när Ken bloggar. Han uttrycker sig med stil och finess som ingen annan i Sverige. In och läs nu!

PS. Den 24:e oktober släpper Ken sin nya platta Äntligen Hemma. Och den här gången är den släppt på riktigt bolag, till skillnad från hans senaste 5(?) som han släppt på sin egen hemsida. Plattan släpps på Snooks ettikett P.O.P.E . under Playground. Det är lite kul. Samma dag Släpper även Petter sin nya platta. Lite 50 cent vs Kanye West höhö. Fast det känns som Petter kommer utklassa Ken försäljningsmässigt. Tyvärr. Jag har saknat Ken. Hoppas plattan är bra. De spåren som har läckt har varit bra iaf!

Idag fyller Marcus år!

image14

Idag blir han 26 år. Kanske svårt att tro att mannen på bilden är 26 år. Men det är han faktiskt. Vi har ju en bild av denna macho-mannen med muskler som en grekisk gud, som kanske inte överenstämmer med hur han egentligen är. Men vad gör det en dag som denna då han blir ett år äldre. Jag önskar dig en lycklig dag och ett gäng lyckliga år framöver. Hoppas musklerna bara växer och växer! Njut av Kalmar idag. Jag ska njuta av Stockholm åt dig idag!

Ny mobil!

Nu har jag beställt en ny mobil. Med kamera och allt! Riktigt 07 med andra ord. Ska bli skönt att ha en mobil som inte tappar batteriet i fickan och som förhoppningsvis inte dör när jag drycker på två knappar samtidigt.
Och inte nog med det. Har även hittat nästa skoköp. Jag köpte inte ett enda par skor i september, vilket innebär att det kommer bli dubbelt så många nu i oktober! Just nu känns det iofs inte som det. Skoutbudet är kasst. Men dessa är ett måste.
image13

De gråa med grön swoosh alltså! Butter maaaan! Ett par skosnören i samma färg som sulan eller swooshen vore på sin plats. De där vita som är på bilden ser för tråkiga ut. Men det löser sig!

Malmö fortsätter förlora

Men vad håller domarn på med? Malmö skulle haft straff när  Göteborg ledde med 1-0. Och om det blivit 1-1 då hade matchen sett helt annorlunda ut. Till och med domarn säger det själv nu;
"- Domaren bad Anders Johansson hälsa till mig och be om ursäkt. Han hade sett situationen efteråt och tyckte det var en solklar straff då, berättade Joakim Nilsson"
Och inte nog med det så blir Malmö av med en till straff. En göteborgare fick bollen på handen i straffområde... Klart grabbarna tappar fokus på matchen och istället är griniga på domarn när domarn är helt dum i huvudet. Han var säkert från Göteborg....

Fjärde Världish

http://www.mtv.se/overdrive.php?StoryId=11521

Fjärde Världen är tillbaka! Var längesen man görde något med dom. Max Peezay var inte min favvo, även om vissa låtar var helt okej. Fjärde Världen I Like! Kolla länken, finns två videos med dom där dom kör live på mtv beat.
Passa även på att scrolla ned och kolla Adam Tensta, Sam-E och Lazee!

Lazee hypeade jag förut oxå, jag vet. Men det är värt att nämna igen. Han kommer bli sveriges första rapstjärna som lyckas slå utomlands. Sanna mina ord.

Svenskar..

Det är typiskt svenskt att vilja vara osvensk.

Det är värt att tänka på en dag eller två.

Alkoholstopp resten av veckan

Om jag dricker alkohol innan söndag, blir jag en fattig man på söndag. Hjälp mig att hålla mig till läsk och vatten.

Jag har upptäckt att 2007 har varit ett riktigt bar-år. Har nog aldrig hängt på så många olika barer som i år, och stannat där tills det blivit hemgång. Nattklubbar är så 2006. Jag tycker klubbutbudet blivit sämre i Stockholm i år. Sen grodan cocktail club la ned i början på sommarn har jag knappt besökt city för deras klubbar. Blivit nån sväng om ibland, men mest barbesök i den delen av stan. Neu blev ju en besvikelse. Absolut inget komplement till Grodan. HK likaså. Esque, kan nog funka om det kommer dit lite roligare DJs. Känns som det är samma dudes som rullar.
Jag saknar Blaze It Up som höll till på Köket för ett gäng år sedan. Jag har länge varit på väg till Grodan för att kolla in Viet-naams nya klubb han har där. Kan va najs med lite soul och äldre rnb. Han, tillsammans med Will-Rock, Sleepy och Tony Zoulias gjorde ett bra jobb i Grodans källare när de hade klubben Chiba. Hoppas det är minst lika bra nu. Vi får se på fredag.. Eller kanske nästa fredag...

fiasko...

2 man utvisade.... Åkeby på läktarn... Vad händer i Malmö just nu? Torsk mot båda Gefle och Kalmar. Ser ut att bli ett fint avslut på årets säsong för MFF. Vad har Jonathan gjort i år? Förra året kom han ju lite sent, men gjorde mål efter mål. I år verkar han ha glömt hur man gör. Junior har varit stabil. Pölse-mannen har också varit grum. Safari, yes! Resten kan dom byta ut.
Hur kommer det sig att alla spelarna som kommer hit från de stora ligorna blir så dåliga? Henke kom från Barca, sög i Helsingborg, blir utlånad till United ett tag och är svinbra. Kommer sen hem igen och blev kass. Likadant med Jonathan Johansson. Svinbra förra säsongen när han kom från England. I år då? Håller ju knappt allsvensk klass.. Usch.
Skönt att Bajen torskade idag. AIK X:ade igår.. Synd bara att DIF vann i lördags.......


image11

Vi går dit och glömmer att malmö suger i år... En ny tröja gör nog saken bättre.

Stackars Paris...



David Letterman grillar Paris Hilton lite. Jag så synd om henne. Hon förstår ju ingenting...

RSS 2.0