Bra drag på LaMode igår?

image27

Det ser ut som Steve Angello och Sebastian Ingrosso värmde upp stället bra igårkväll. Tyvärr kunde jag inte vara där. Hade mer än gärna varit där, inte för just de två nämnda herrarna lirade, utan för att se Mark Knight. Han lirade på F12 i somras och det var sjukt bra. Men som det står nedan, halsen satte käppar i hjulet. Istället blev det filmkväll på götgatan, kanske sista gången i den lägenheten. Till det bjöds det på ost, kex, smågodis, läsk, chips, dip, cookie, varm choklad... listan kan göras lång. En skön lill-lördag kväll helt enkelt!
Jag hade fixat sovmorgon till dagen efter, enbart för att kunna va bakis hehe. Det var ju dumt, men ändå najs med sovmorgon. Idag var de modevisning och mingel med säljare och köpare. Samma sak imorgon. Det rullar på nu!

Ont i halsen

Det är många som har ont i halsen i dessa dagar. Jag har haft något i halsen i 2 veckor snart. Det är som ett litet sår som vägrar läka. I höstas hade jag samma sak, men då blev det 2-3 utgångar i veckan ändå. Nu har jag haft helt vita veckor, men det hjälper ändå inte. Vad säger det mig? Jo, alkohol skador inte halsen när man har ont i den. Kanske ska dricka lite whiskey så man får koll på det här.
Min vän i Östersund har haft något strul han med. På hans röst låter det som han är förkyld och det har det gjort i över 3 månader nu. Det komiska är att han är så gott som frisk. Det är en märklig värld det här.

Jag är iofs lite hypokondrisk, som vissa vet. Men nu är halsen svullen på riktigt. Inte ens fishermans friend hjälper, när rösten är som hesast. Vad ska jag ta mig till?

Imorgon ska vi gå och lyssna på WE-Greger när han ska snacka på street-mässan. På fredag möte med Stüssy. Nästa vecka bär det av till Köpenhamn och mässa där. Möte med WoodWood. Massive jao!

Sluta ladda hem olagligt!



Jag har varit utan tv en tid nu och missar därför en del tv-reklamer. Jag vet, det är hemskt. Men som tur var finns ju faktiskt youtube och nån eldsjäl ute i landet laddar upp reklamfilmer där. Som om det inte räckte på tv, så finns de nu även på youtube. God bless. Den här filmen var iofs kul, så tack du som laddade upp den. Den fick mig verkligen att tänka över mitt förhållande till nedladdning av film, musik osv. Jag håller mig iofs bara till lagliga siter. Men visst har man varit sugen på norpa nån film ibland på bayen. Men aldrig igen.

Torkel är ju för övrigt riktigt rolig i filmen. Skulle va kul med en ny komedi med honom, där han får lite mer spelrum och kanske kan va någorlunda "normal", men ändå rolig. I typ kopps å den där fotbollsfilmen med han Jonas nånting är Torkel lite "speciell" hehe.  Tänk er en "Will Ferrell"-ish komedi på svenska, med Alexander Skarsgård, Torkel, Fares.. Hillarious säger jag då bara! Ska nog börja skriva ett manus redan nu.

Ooops I did it again!

Jag la ett bud på eBay och tog ledningen i auktionen. Men så fort jag tryckte Confirm Bid kände jag att det här var inge vidare. Alldeles för högt bud och auktionen slutade på mitt maxbud. Varför kunde inte nån kommit och lagt 1-2 dollar över. Då hade jag sluppit ha ångesten jag känner nu. Skorna vill jag iofs ha och priset var bra, men jag har inte pengarna hehe. Jaja, vi får väl se hur detta slutar. Jag slänger upp en bild på dom här sen, OM dom hamnar här hos mig dvs.

Just det, idag var min första dag på praktiken. Fett kul. Kan droppa något om det imorgon. Ska va på kontoret igen om cirkus 8 timmar. Behöver min skönhetssömn.

Den här veckan ska jag (vol.2):

Köpa linser
Köpa skor
Fixa praktiken
Boka flygbiljetter
Köpa kräm
Inte dricka så mycket alkohol

Börja äta ordentligt
Lyssna på Kens platta
Fixa mitt teleabonnemang
Sälja mina xboxar
Leta bostad
Slänga allt skit i rummet som jag inte behöver
Sälja lite skor

Som ni ser lyckades jag inte så bra sist jag gjorde en sån där lista. Så istället för att fylla på med nytt, så tänkte jag försöka göra resten på listan nästa vecka. Håll tummarna.
Köpa/Sälja skor är ju iofs inget man blir "klar" med på en vecka, så de två punkterna kommer nog alltid stå kvar hihi.

Mr Slow Flow!



Skön låt, skön video, sköna sneakers i början. Om nån kan nämna alla skor han håller upp så bjuder jag den på middag på Eriks Gondolen i veckan som följer!
Evidences platta The Weatherman tycker jag är lite underskattad, många som diggar Dilated People har totalt missade Evs platta, som innehåller många spår som är mycket mycket bättre än vad som låg på b.la. Neighbourhood Watch. Det går ju inte göra annat än att älska han softa flow hehe.
På tal om videon så blir man ju sjukt sugen att flytta till varmare breddgrader. Det ser ju lite kallt ut med tanke på hans jacka, men ändå glider han i sneakers och shorts. You gotta love it! Jag har börjat få vår-abstinens nu. Pallar inte kalla Stockholm länge till. Har 40 par oanvända kicks som vill se ljuset och det är det inte läge för just nu.

Det här är Fibban!

image26

Det här är Filip. Han är från Lund, men är numera bosatt i Stockholm (på lånad tid). Han är unik. Det är nämligen så att han har en svensk far och en polsk mor. Detta har medfört att Filip alltid sett på Sverige från en vinkel vi svenskar aldrig kommer att kunna se Sverige utifrån. Filip har under 2007 upplevt en massa trevliga, och otrevliga saker. Det finns en lista över det han upplevt ha varit mest proppa under 2007, jag är typ omnämnd. Detta och mycket mer kan du läsa om på hans blogg http://filledanza.blogspot.com/. På bloggen kan man läsa att han hängt runt med rapgruppen CunninLynguists. Det är rätt massive! Dom har precis släppt en skiva på det lilla skivbolaget Bad Taste Records, som kommer från Lund. Se där, cirkeln är snart sluten. De har spelat in en ny musikvideo som är rätt sweet. Och tro det eller ej, Filip gillar musik. I rest my case. Det var ödet som förde dom samman. En halv-svenne-polack och två black dudes + en white dude från Kentucky. Bless you DJ Sleepy-pants!

Just det ja, jag höll nästan på att glömma. Den 5:e Mars kan du se CunninLynguists på Nalen i Stockholm. Missa inte det. Titta in DJn extra noga. Med lite tur så är det mannen på bilden ovan som står för musiken!

BATMAN IS BACK!

Jag längtar sällan efter filmer, speciellt inte inom den genre. Men igår när jag var på bio så kom denna trailer. Mama mia säger jag bara. Den nya batman-rullen verkar riktigt skön. Jag hatar dock att det står "Coming 2008" i slutet. Jag vill ha ett datum. Det hör väl till att det ska komma en stor blockbuster action-rulle på sommarn? Jag antar att detta är årets bidrag till det. Spider-man 4 vore inte helt dumt heller.
Jag insåg igår att det är schysst att gå på bio. Jag hade en period då jag såg en film per år. Senaste 2 månaderna har jag nog sett över 5 filmer på bio. Jag hade gärna sett fler, men då får dom där gubbarna på SF se till att sänka priserna. NEJ, jag pallar inte köpa något rabattkort eller något sånt. De ska va låga priser från början. Till dess går jag på pirate bays "bio".

Kolla trailern här:
http://www.apple.com/trailers/wb/thedarkknight/trailer2/


EDIT
Jag såg nu att det står ju "Summer 2008" i slutet. My bad.
R.I.P. Heath Ledger

eBay är min nya drog

Jag är beroende av eBay. Inte av att handla på något alltid, men när det är något jag hittar där är jag näst intill besatt av att följa den auktionen. Blir det ett högt pris i slutändan så bryr jag mig inte, är det däremot lågt pris så blir jag lack på mig själv i några dar över att jag inte la ett högre maxbud. Det hände så sent som i fredags. Det blev något fel på firefox antar jag, för jag är helt säker på att jag ändrade budet, men ändå registrerades det inte.
Nu har det gått så långt att jag gå upp på nätterna och "smygsurfar" för att kika in på eBay. Jag har just nu vunnit ett par skor. Problemet är bara att jag inte har pengar att betala dom med. Jag håller på att vinna en annan auktion också. Detta kan inte sluta bra. Jag måste sätta ebay-lås på datorn.
Det värsta är att man inte kan dra tillbaka sin bud. En sen natt efter ett gäng öl satt jag och hittade ett par af1:or som jag varit på jakt efter länge. Jag la $100 i bud. Nån rackare bjöd över och så höll vi på tills jag la $400 och gick sen och la mig. På morgonen hade jag ångest över att jag la så mycket, men blev glad när jag såg att nån annan lagt $415. Det hade kunnat slutat riktigt illa.
Men eBay är väldigt bra också. Jag har hittat ett par Fila Grant Hill från sent 90-tal. Helt nya. De första basketskorna jag va riktigt pedant med. Nu har jag snart ett nytt par. Jippie!

Det är är lite äckligt



Det är två saker i denna film som äcklar mig. Dels Carola. Hon har äcklat mig i många år, samtidigt som hon har fasicnerat mig. Hon har väldigt bra röst, synd bara att hon inget gör något vettigt med den. Men iaf, som vanligt babblar hon en massa om att HAN älskar oss osv. Usch.
Det andra som äcklar mig är att Dogge gör absolut vad som helst för pengar. Han har aldrig varit min favoritrappare, men jag har ändå gillat honom lite. Han är skön och charmig och TLK har gjort en del grymma låtar. Men sen de splittrades har det gått utför för Dogge enligt mig. Salla, Cheppe och Masse har gjort beats åt en massa grymma rappare, bl.a Sean Price. Dogge gör reklam för Elgiganten, har släppt en singel med titeln Skaka göten och nu gästar han Livets Ord. Han själv kör självklart med "kredd betalar in mina barns mat"-argumentet. Men du Dogge, börja gör bankrån istället, det betalar mer än Livets Ord. Eller sälj lite knark som Ken gjort. Han verkar ju klara sig bra på enbart musiken efter det.

Dags att ta sig i kragen

Marcus har rätt. Jag måste ta tag i bloggandet och skriva om något annat än bara reklam för klubbar och skit. Jag började med att fylla i några gamla inlägg som saknade nåt som helst innehål. En bild på en flyer är inte mycket till blogginlägg. Jag har varit borta från bloggvärlden och haft "skrivkramp". Jag får det ibland och det är sjuk störigt. Det kan yttra sig på så sätt att jag inte ens kan skicka iväg enklare mail, typ jobbansökningar osv. Eller skolarbeten. Lite jobbigt nu när vi haft ett stort grupparbete, där vi blandat annat skulle skriva en exportplan med tillhörande rapport. Men som tur var så släppte skrivkrampen just då, och jag kom igång med jobbansökningar också. Skickade ett mail i måndags och fick svar dagen efter. Ska dit nästa fredag på intervju. Massive!

Det är nytt år nu. Mycket planer har redan börjat smidas. Min utbildning är slut i maj och då är det tänkt att jag ska ut på arbetsmarknaden som export manager. Praktiken drar igång nästa torsdag. Jag är riktigt laddad. Känns som jag bara gått hem och dragit sen i slutet på oktober, måste göra något kreativt på dagarna. Ska köpa en macbook också, det hjälper än att känna sig kreativ hehe.
Hoppas det blir mer inlägg 2008. Vi hörs!

RSS 2.0