Ny lokal!

image70
Tydligen tyckte de bakom LaMode att det var dags för ett LaMode XL. Ny lokal(er) och fler DJs. Det är väl bara att tacka och ta emot. Jag ska köpa en biljett, gör det du med.

La Mode XL presenterar David Guetta & The Swedish House
Mafia + Lazee (Live)


9 artister, 3 dansgolv, 6 timmar ? och 1 800 svettiga, dansande lyckor!

Vi är evinnerligt stolta över att få presentera den största och mest påkostade feste vi någonsin gjort. Den 8 maj kommer den franska världsartisten David Guetta tillsammans med hela Swedish House Mafia att få Operaterrassen och Café Opera att gunga. Länge.

Fransosen David Guetta, hela gänget i Swedish House Mafia samlat för första gången på länge, livespelning med skånska househiphopparen Lazee och partyflowiga dj-duon Mikey Mic och Michel Rocwell. Samt technoprinsessorna Ida Engberg och La Fleur. Vår ambition är att stilla Stockholms dansbegär ett bra tag framöver.

Tillsammans tar vi varenda dansvänlig liten vrå i anrika Operahuset i besittning. Och kristallkronorna i takvalven lär få surras fast med gaffatejp när David Guetta går lös med sina fenomenala houseklassiker tillika visselorgier. Ni minns väl The World Is Mine och Love Don´t Let Me Go? Och nu är David Guetta aktuell med senaste siffran i F*** Me I´m Famous-serien som dyker upp på Ministry of Sound.

Fördelat på tre dansgolv, utomhus som inomhus, ges en kapacitet på hisnande 1 800 besökare. Och som vanligt när La Mode står bakom festen snålas det inte med vare sig ljud eller ljus.

? Det här har vi drömt om att få göra sen vi började med La Mode, säger Jens Segrén från LocoMotives som tillsammans med Swedish House Mafia arrangerar festen.

FÖRKÖP
Biljetter finns till försäljning FROM FREDAG 18 APRIL KL 15:00 på Street i Sturegallerian och på Fade Records. Förköp rekommenderas.

La Mode XL feat. David Guetta, Swedish House Mafia, och Lazee (live)
Övriga dj:er: Ida Engberg (Pickadoll), La Fleur (Housewives), Mikey Mic och Michel Rocwell.
8 maj 22:00-04:00
Operahuset, ingång Café Opera
20 år, 290 kr (förköp: 260 kr)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0