A-Trak + Nike + Lupe



Kanye Wests DJ. Hehe, undrar om han vill bli känd som det, och inte för att ha vunnit massa dj-tävlingar? Han har ett klädesmärke också, är producent och har ett litet skivbolag numera. Plus att han är ihop med Kid Sister. Iaf, han håller just nu på och jobbar på nån platta ihop med Nike. Han och diverse andra artister ska göra nåt gemensamt. Nike skapar just nu något de kallar; "symphonies of sound to "accompany jogging workouts". De har jobbat med Aesop Rock, LCD Soundsystem, The Crystal Method mfl. Kan bli spännande. Här är A-traks bidrag me and my sneakers med Lupe Fiasco. Kul att Lupe är med som känns mer som en Vans kille än en Nike kille. Skaterboy som han säger sig vara. Fet låt iaf.

Klicka här för att ladda hem

Fin cykel



Our Legacy gör inte längre kläder utan har nu gett sig in i cykelbranschen. De har gjort en prototyp bara än så länge, sägs det. Dom gör den ihop med Brooks Saddle and Leather Goods Company, som tydligen är några riktiga hejjare på göra sadlar. Ser nice ut, men kommer nog kosta mer än vad jag tjänar i månaden. Plus att jag har en bra cykel redan, kameleonten.



Det är cool med vita fäljar mot den vita ramen. Men hela prylen med att köra utan bromsar är ju galet. Jag skulle gärna se att fixed gear trenden ersattes av limporna. Det är mer praktiska cyklar. Dels har de broms, men de har även en stor sadel så man lätt kan ta med en passagerare. Inte skulle väl du vilja sitta på det där styret?

We´re in the army now



Rent a Tent vid landgång och längst bak på båten. Fille var med och satte upp det och berättade att det är en regula 10 som står på båten. Niiice! Och med båten menar jag självklart militärfartyget i bakgrunden.

My kind of humor

-Jag har ont i ryggen.
-Men gå och be nån titta på den.
-Jag ska gå till en sjuk gymnast.

Hahaha. Gud så kul det kan bli med särskrivningar.

Nya skor



Här har ni det sneaste tillskottet i samlingen. Ett par adidas zx800 flavours of the world. Invigde dom ikväll. Den röda skon satt bäst.

NEWS!

Rick Ross ska gifta sig med Foxy Brown. Helt sjukt ju.
Snoop kommer till berns, biljetterna går loss på runt 850:-. Helt sjukt ju.
Erykah Badu lyckades sälja ut Berns trots de höga biljettpriserna. Helt sjukt ju.
Turkiet spelade riktigt bra mot Tyskland igår. Helt sjukt ju.
Bloggen ska få sig ett ansiktslyft. Helt sjukt najs.
Magnum Mayan Mystica är årets glass. Helt sjukt god!


HOVA! HOVA! HOVA!


Roc boys in the building tonight!
Ja det kan man lugnt säga. Jay-Z intog scenen lite sen, men det gjorde inget. Lollipop beatet dunkade när han gled in på scen och efter en liten pratstund körde han igång med Roc Boys från senaste plattan. Resten av konserten var fylld med gamla och nya hits. Allt från Jigga what, jigga who till Ble Magic och Hard knock life däremellan. Detta var utan tvekan en av de bästa konserterna jag varit på. Det är lite svårt att beskriva känslan. Jag har lyssnat på Jay-Z i säkert 8-9 år nu, så det var riktigt grymt att få se honom live. Han har exakt samma flyt, röst och känsla som han har på skiva. Det har jag aldrig varit med om på en hiphopkonsert förut. Det är bara tre saker jag kan anmärka på.
1. Konserten var för kort.
2. Memphis Bleek var på scen för kort tid
3. Avslutning med Encore i Linkin Park tappning var pinsam.

Men jag kan faktiskt bortse från det och säga att det var värt vartenda öre.
Synd bara att efterfesten inte var till för oss som faktiskt uppskattar Jay. Istället för att ha den ute på Djursholm med folk som inte ens var på konserten. Men men, ändå coolt av P.O. att kunna styra upp såna här fester åt så stora artister.

Kul med lappar



Jag har fått i uppdrag att sätta upp lite lappar med regler och skit på mitt ena jobb. Den där ovan sitter redan på rent a tent, inte skriven av mig dock. Kul lapp tycker jag, ska nog försöka ha samma stil på de jag skriver.

Experten David

När det är landslagsmatcher på tv så blir de flesta tittarna förbundskaptener. Eller det är kanske fel ord, men alla har gärna en synpunkt på den nuvarandra förbundskaptenen. Oj, jag menar självklart i samband med svenska landslagets matcher i fotboll. Jag lovade ju att berätta varför vi förlorade mot Ryssland, men av någon anledning glömde jag bort det. Nu känns det lite gammalt, men jag ska ändå ge er min expertanalys. Det går rätt fort.
Det är nämligen så att Lars Lagerbäcks spelsystem är det mest lättlästa i världen. Alla andra länders förbundskaptener vet precis hur vi spelar. Backarna passar upp den mot våra forwards. Om och om igen. Tyvärr är varken Mellberg eller Hansson särskilt bra på detta och därför förlorar vi. Lagerbäck är även dålig på ha rätt timeing för när han ska göra sina byten. Med andra ord, sparka Lagerbäck.
Roland Nilsson ska vara Sveriges nya förbundskapten vid VM 2010. Jag tror inte vi kommer att komma så värst mycket längre i slutspelen, men vi kommer ha ett roligare spel och kunna spela jämnare mot lag som Spanien, Portugal, Holland osv. På långsikt tror jag Rolle kan bygga upp ett bra lag med yngre och mer tekniska spelare.

Sen får vi inte glömma att Rysslands förbundskapten är en riktigt bra sådan, som är oerhört duktig på läsa andra lag. Det lyckades han mer perfekt. Ryssland anföll ofta mot våra långsamma backar. Hansson och Nilsson gjorde inte många rätt.

Men vi glömmer detta och ser framemot VM 2010. Det roligaste med såna här tillställning är ju ändå gemenskapen vi har när vi ser matcherna. Eller hur?

Veckans tips!

Köp Melos platta "Off my chest". Det gjorde jag igår och det bör även du göra.
Den finns att köpa cdon.com och kostar bara 139:-. Om du vill lyssna på skivan innan kan du göra det på hans myspace sida. Den finns här. I söndags lirade han med ett litet band på Berns terassen. Ett intimt gig, oerhört bra. Den 6:e juli spelar han där igen. Missa inte. Han lirade på tv4s nyhetsmorgon för ett tag sedan, det klippet kan du se här.
Det här blir flera tips. Men kort och gott. Köp skivan, gå till berns 6 Juli.



Kvällen till ära hade jag på mig ett par Nike Air Force 1 designade av inga mindre än gänget som driver skobutikerna undft. Najs va.

Den blidde lite opp o nääd. Men d gör väl detsamma, eller hiur?

Det blev väldans bra ändå



Midsommar blev en succé i år igen. Efter jobbet i fredags hämtade jag Roberth och sedan var det raka vägen hem till mig. Därefter kom D & M, sen delar av MrWhite, klassen, respektive, okända osv. Det var en glad skara människor som liksom jag inte hade så vidlyftiga planer på midsommar, som samlades i mitt kök och hade det trevligt.
Dagen efter begav jag mig ut till skärgården med Shaddan. Där väntade sill och nubbe, en dag försent. För mig iaf. Det blev bad och annat skoj. Längtar redan tillbaka till ön. Ska bli skönt att kunna åka ut lite oftare.
Nu väntar 9 dagar i rad på golfen. Shuhu! Hoppas på kunna öva på min puttning lite granna. Den som lever får se.

Bitter på midsommar?

Idag är det midsommarafton. Är det den dagen som det sägs att solen aldrig går ned, eller blandar jag ihop? Nä, det är idag tror jag minsann. Min tre femtedelar av min familj är på landet, men lite vänner till mig och min syster. Min andra syster ska på midsommarfirande i Frösunda. MrWhites skapare är på Cillas landställe i Sigtuna och roar sig kungligt. Ja, det jag vill komma till är att alla är på ett eller annat sätt med vänner och bekanta och äter en god sillunch och dricker nubbe. Själv så är jag på jobbet. Korvgubben David jobbar nämligen på midsommarafton. Superkul! Hade det inte varit för alla golfare som vägrar gå hem och fira midsommar som normala människor gör, så hade jag antaligen hunnit ut till landet idag, jag med. Men det blir inget. Istället blir det midsommarmiddag hos casa de davido ikväll med vänner som kanske inte sitter i samma sits som jag, men som i alla fall inte hade så vidlyftiga midsommarplaner. Nog kan man roa sig på Södermalm alltid!
Imorgon kommer jag ut och roar mig på landet. Jippie!
Nu är det bara en timma kvar, sen är jag ledig i två dagar. Jippie igen!

Daniels titel?

Om Daniel gifter sig med kronprinsessan Victoria kommer han att få en titel. Greve, Hertige eller Prins. Det roliga är att det är kungen som bestämmer vilken titel Daniel kommer att få. Det fick mig att fundera på vilken titel jag skulle velat ha om jag var i den situationen. Det finns ju faktiskt lite nackdelar med dom.
Prins är helt uteslutet. Den titel har man innan man blirk kung, men i och med att Daniel aldrig kommer bli kung kommer han få bli kallad prins Daniel när han är 70 år osv. Det är lite kinky. Prins låter så barnsligt.
Greve känns inte så kungligt på något sätt. En greve har fått lite negativ klang i och med Draculas framgång. En greve är fet och sitter på sin herrgård på landet. Det är inte så mycket storstadsliv över den titeln.
Hertige är helt klart bäst. Odödlig titel som låter adlig och kunglig. Passar bra när man blir äldre, kanske inte lika het i ungdomsåren. Men å andra sidan slänger man sig inte med titeln riktigt än.
Hertige David. Ser bra ut va?

Jag tror för övrigt att det kommer bli Prins Daniel Westling.


Mycket snack om mina jobb



Jag har lagt upp en del bilder från golfen och nämnt att jag jobbar där ett gäng gånger. Jag har ju faktiskt ett jobb till. Jag är dock inte lika aktiv där. Jag jobbar med att sätta upp tält. Partytält, grilltält.. u name it! Dom där tälten satte jag och min kollega upp på ett tak i Kungsan. Det är SEBs tak. De skulle ha en liten fest och se på fotboll. Där jag står när jag tar bilden är det ett till tält. Där hade dom en inhyrd bardisk med en jäkla massa öl. Vad tyckers SEBs kunder om detta? Borde inte dom oxå vara bjudna till denna mysiga tillställning? Tur att min bank Swebank aldrig gör något sånt här. Istället hyr dom en hel golfanläggning och bjuder sina gäster på frukost, lunch och middag... faaan. Som tur var jobbar jag där, och de ska bara veta vad de bjuder mig på under den dagen höhö.

Ikväll smäller det



Nu är det bara timmar kvar tills H to the izz O står på scen. Satan va najs. Killen som gjort låtar med alla, sprökskrivit åt dre, givit en ny innebörd till uttrycket big pimpin, hookat med beyonce, upptäckt Kanye West, ja ni förstår vad jag menar. Den mannen kommer hit. Jag lider med er som inte kommer kunna närvara pga av sjukdom. Ni som inte har lust eller gå eller inte har råd, er skiter jag höhö.
Kolla videon här så får ni se vad ni går miste om.
När han drar igång 99 problems beatet då kör vi! För faan!

I need a break

Jag har fullt upp i kiosken på golfbanan och vad händer? Jag blir akut bajsnödig. Det är typiskt. Hela veckan har varit jätte lugn, speciellt på förmiddagen. Det har varit en liten rush på kvällarna, men idag är det tvärtom, så klart. Ikväll ska alla till landet, så de flesta passar på att spela nu. Det kommer folk varannan minut just nu. Och jag kan se att det är ännu fler på ingång. Snart sitter jag i skiten.


Jag ska sluta använda msn, telefon, mail osv

Vi har inte dom bästa politikerna i Sverige. Tror dom att det kommer att hjälpa med den nya FRA-lagen? Sitter det många terrorister i Sverige och mailar varandra med sina hemliga planer via hotmail och liknande sidor. Jag tror att de krypterar sina meddelanden, vilket är väldigt lätt att göra. Skype till exempel krypterar samtalen, vilket gör det svårt att avlyssna. Och de som har för avsikt att inte bli avlyssnade har nog redan koll på detta. Det enda som kommer hända är att vi vanliga människor kommer att få våra konversationer avlyssnade. Jag ska inleda alla mina samtal med att säga; "hej usama", för att försäkra mig om att någon lyssnar. Pinsamt det här. Snart sitter det väl kameror överallt också. Då kommer man ju inte våga pissa utomhus. Skandal.

 


Skit i fotbollen



Imorgon kommer Shawn Carter till Sverige. Vi vet ju att Sverige hade åkt ut mot Holland ändå så vafan. Nu slipper man tänka på var man ska se nästa match.
Jay-Z kommer och det kommer kännas som ett EM-guld, VM-guld och OS-guld på en och samma gång. När dom droppar 99 problems beatet kommer iaf glömma att det varit EM i år.
Blir Blueprint i iPoden nu när jag ska sova. Imorgon kommer jag jobba med ena hörsnäckan i och lyssna på samtliga album han gjort. Skippar de han gjorde med R Kelly. På tal om Kells. En clean kille som han blev självklart friad på alla punkter i hans rättgång. Han är ingen pedofil, I new it! Nu kan alla ni andra som inte trott på Kells börja lyssna på honom igen utan att skämmas.


Guuselov

Nu är EM slut. Kort men roligt. Lite tråkigt slut tyvärr, men det är ju inte hela världen.
Allt är är Guus Hidniks fel. Han är för bra helt enkelt. Imorgon ska jag berätta varför. Nu sover vi bort den här förlusten och hoppas på att Lars Lagerbäck avgår, eller i bästa fall får sparken.
Tack och god natt!


EM-Fest

Ikväll blir det fotbollsfest. Var matchen ska ses är ännu inte bestämt, men det styr alltid upp sig. Fram till några veckor innan EM var jag russkigt laddad på att se alla matcher. När EM väl drog igång försvann intresset. Jag har självklart sett Sveriges matcher, men det var den andra som väckte EM-känslan. Första matchen var seg, Grekland var ju minst lika tråkiga att se på som Kalmar. Ikväll blir det nog en bra match för vår del. 2-0 till Sverige tippar jag på.
Men sen tar det slut. Kvarten mot Holland känns ju inte så rolig. Holland är ju sinnessjukt bra i år. 3 raka segrar. Jag tror dom kan ta hem hela EM. Frankrike, Tyskland och Italien har känts så trött. Spanien och Portugal tror jag också kan gå långt. Portugal - Holland känns som en tänkbar EM-final. Vore faktiskt kul. Jag sa innan EM att jag tror på Spanien och det får jag väl faktiskt hålla fast vid.
Det bästa med EM än så länge är;
1. Zlatan har gjort 66% av Sverige mål i EM.
2. Daniel Andersson alias Pölsemannen visar att man kan spela i allsvenskan och ändå platsa i landslaget.
3. England är inte med i EM. Skönt att man slipper se Wayne Rooney på tv.


Smutsbyxor

Har ni tänkt på hur sällan det är som man tvättar byxor, iaf jeans. Jag tvättar mina en gång om året typ. Eller två kanske. Det är ju faktiskt ganska äckligt om man tänker på hur många gånger man använder dom och var man sitter med dom. Ena dagen sitter på bussen eller tuben och inte vet man vem eller vad som suttit där inne. Vissa låter ju djur sitta på sätena. Sen kanske du sitter i nån park, på nån bänk osv. Ni förstår vad jag menar. Det äckliga uppstår när man kommer hem och har glömt detta och sätter sig i sin soffan med de skitiga byxorna. Jag har en dålig vana att lägga mig i sängen med kläderna. Not a good idea. Tyvärr har vissa av mina vänner samma ovana. Det är ju lite mitt fel, jag måste set an example. Men det gör jag ju inte när jag ligger där i mina otvättade byxor.
Det jag har lärt mig av detta är att; Köpa ett överkast till sängen. Byta till "inomhusbyxor" så fort jag kommer hem.

Märkte ni att jag slängde in lite engelska ord. Born Global!

Var är Walle?

Har nån sett eller hört Fredrik Wallin sen han åkte till Hultsfred för knappt en vecka sedan? Jag har sett honom på en nytaggad bild på facebook, men det är allt. Jag har förgäves försökt nå honom via mobiltelefon, men utan framgång. Jag har promenerat utanför hans dörr på lundagatan, men där möttes jag av en nedsläckt lägenhet. Tyvärr kunde jag inte bortkoden så jag kunde inte lämna ett meddelande i brevinkastet, jag kunde inte heller ringa och be om koden...... Var är han? Jag vet att han är ledig denna veckan, men inte kan han va på semester på okänd ort va? Rädda Walle, död eller levande!

Om du har nån kontakt med honom, be honom genast ge oss ett livstecken. Han har ju inte ens uppdaterat sin status på facebook. Och vi vet ju vad det innebär.. han är försvunnen.


En dag på jobbet

Det som är så himla kul med att jobba på en golfbana är att man får vara med om så många olika väderlekar. En dag fick jag var med om tre olika årstider en och samma dag. Otroligt. Det komiska är att hur dåligt vädret än var, så kom det golfare. Dom är dumma i huvudet dom där. Förra veckan blev en man träffad av blixten. Det är livsfarligt att golfa. Hans fru var livrädd, medans han bara garva och tänkte; "det kunde varit värre". Sund inställning.

Så här såg det ut när jag kom. 8 grader och regn, kändes som en kall vårdag.


Sen blev det sol och 20 grader. Somrigt. Man såg dock att det var lite tasskigare väder på ingång.


Mycket riktigt blev det regn. Och plötsligt blev det höst. Halvljummet och regn, svensk höst... eller svensk sommar kanske.


Men sen sprack det upp och blev en fin kväll. Solen sken och molnen försvann. Alldeles lagom till när jag skulle sluta. Nån visste att jag hade glömt mitt paraply den morgonen och lät regnet försvinna så jag slapp sitta blöt på bussen hem.

Peppen är igång!



Snart står HOVA på Globens scen. Jag börjar bli sjukt peppad. Det är enbart hans musik som spelas i iPoden just nu. Jag har lagt in samtliga album och upptäckt att både primo och timbaland har gjort ett gäng feta beats åt honom för flera år sen. Även Jermaine Dupri, tro det eller ej hehe. För nån månad sen såg jag videon här ovan och tänkte att jag skulle spara den och se den igen när det närmare sig. Så grym känsla när publiken lägger Pimp C vers, ord för ord. Riktigt bra publik, det lär vi tyvärr inte få i Globen, men jag ska iaf göra så gott jag kan.
Ryktas om att D.C.s young gun Wale ska va förband åt Jay. Wale har inte riktigt blivit nån favvo hos mig, men vi får väl se hur han är, om han kommer. Jag hoppas verkligen att memphis bleek kommer. Han är underskattad den där.
Köp biljett om du inte redan gjort det. Vi ses i Globen på torsdag!

NEW DWELE!


Dwele - I´m Cheatin
Ny video och singel med Dwele alltså. Trevligt. Var ett tag sen jag såg en video med honom tror jag. Lite tråkigt att han inte dykt upp i nån Kanye video till Flashing lights. Eller va han med i alternative video 2 typ? En polack sa en bra sak. Nämligen att Dwele borde gjort en egen variant med just Flashing lights. Han skulle behöva den pushen tror jag.
Kommer han till Sverige i sommar? Det vore kul. Jag såg honom på Lydmar, back in the days hehe. Helt smockat. Det var väldigt kul. Man såg på Dwele att han var helt chockad och lite generad över att det kom så mycket folk, speciellt så många tjejer. Hans skiva hade inte släpps i Sverige då. Den fanns bara på import tror jag, och han hade inte spelat nånting i Skandinavien. Och när han väl kommer hit står folk och köar att komma in, när han står på scen och spelar. Bra publik. Vi får hålla tummarna och se om han kommer hit igen.

Om jag vore miljonär

Så skulle jag göra precis som Yung Berg. Jag skulle också köpa ett halsband för miljoner. Fast iställer för köra med transformer temat skulle jag köra på teenage mutant ninja turtles.



http://youtube.com/watch?v=taWDLKXMhi8
Kolla in videon, han både rappar och sjunger som T-pain. Ballalert!

Det jobbas på

Just nu jobbar jag väldigt mycket. Jag är kollega med Foh Rilla på Rent a tent. Det är ett kul jobb om man gillar att sätta upp tält och få en bra solbränna. Jag gillar det där med solbränna. Jag jobbar även på Lindö. Fjärde året nu. Börjar kännas lite sådär. Första året var jag yngst där, i år är jag äldst. Kollegorna är födda runt 89-90. Knappt blivit byxmyndiga. Jag är ensam kille. Weee!
Det är en fördel med att jobba. Man får pengar. För mina pengar ska jag köpa vingar.


En dag på jobbet. Dumma golfare som spelar i regn. I fredags var det en kille som blev träffad av blixten. Golf är en dödslek.

Bloggen har flyttats

Nu är jag tillbaka. Jag hade tydligen missat att man skulle "aktivera" flytten eller något sånt.
NU KÖR VI!

RSS 2.0